El Papiol

Notícia

Afectacions d'ERTO al Papiol

Segons les dades publicades per l'Observatori del Treball, 505 Persones treballadores residents a El Papiol s'han vist afectades per un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació arran de la pandèmia del Covid19.
A més, 67 empreses amb seu social al municipi han hagut de presentar un ERTO sent els sectors del Comerç i les Indústries Manufactureres els sectors més afectats.

Per aquest motiu, l’equip de govern del Papiol i l’oposició treballen conjuntament per dissenyar un pla que ajudi els propers mesos a pal·liar els efectes negatius que la crisi del coronavirus està deixant i deixarà al Papiol des d’un punt de vista socioeconòmic.
S’ha previst inicialment que a través d’aquest pla s’invertiran uns 200.000 € en la recuperació. Es preveu que el pla, que s’està dissenyant, es podrà aprovar a finals de maig.
L’elaboració d’aquest pla de xoc en què treballen conjuntament govern amb l’oposició se situa en una tercera fase del pla de gestió municipal de la crisi del covid-19 que està seguint l’executiu papiolenc.
Aquest pla es presentarà al llarg de les properes setmanes.

Al web municpial trobareu un seguit d'informació que l'OPEP posa a la vostra disposició sobre diferents ajuts socioeconòmics destinats a pal·liar les conseqüències de la crisi del coronavirus.
http://elpapiol.cat/per-temes/ajuts-crisi-covid-19

Podreu trobar més informació a la web de l'Observatori del Treball:
http://observatoritreball.gencat.cat/ca/ambits_tematics/relacions_laborals_qualitat_treball/relacions_laborals/mapes_erto/