El Papiol

Notícia

Acord de Govern municipal (2019-2023) entre Esquerra Republicana de Catalunya del Papiol i Fem el Papiol-Junts per Catalunya

Un cop celebrades les eleccions municipals del passat 26 de maig, l’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya del Papiol, ens vàrem reunir diverses vegades per fer valoració dels resultats i valorar les possibilitats de govern municipal al Papiol.

Després d’haver parlat amb les diferents forces polítiques i analitzar totes les possibilitats, fos en solitari o en coalició, volem compartir amb tots vosaltres el següent:
  • Valorem molt positivament els resultats electorals que ens han situat com a primera força al Papiol amb 687 vots i 4 Regidors. Volem agrair novament el suport i confiança  cadascuna de les persones que ens heu votat. Seguirem treballant incansablement pel bé de tot.
 
  • Com a primera força i després d’haver realitzat contactes amb totes les forces i analitzar la feina feta aquesta passada legislatura anys, el repte dels 4 anys vinents i el repartiment de regidors vàrem decantar-nos per la continuïtat de Governar amb JxCat.
 
  • No tanquem la porta a seguir explorant la possibilitat d’ampliar aquest acord de govern en el futur amb forces amb les quals tenim moltes similituds de programa. 
Informar-vos que ahir, dijous, 13 de juny, es va tancar i signar l’acord de Govern (2019-2023) amb JxCAt que ha de propiciar estabilitat i poder dur a terme la tasca de govern en benefici de totes les papiolenques i tots els papiolencs.

Esquerra Republicana el Papiol