El Prat

Notícia

El pròxim divendres 8 d'abril a les 21h. celebrarem el Sopar de la República acompanyats de Santi Vidal

Santi Vidal
Santi Vidal

 Ens plau convidar-vos, un any més, al Sopar de la República que organitza el Casal Francesc Layret d’Esquerra republicana del Prat i que enguany arriba a la 27a edició. Tal com anem fent els darrers anys, el sopar se celebrarà al Restaurant Casa Guijarro el pròxim dia 8 d’abril a les 21 hores. Comptarem amb la companyia de Santi Vidal, actual senador d’ERC i jutge amb les funcions suspeses durant tres anys per haver col·laborat en la redacció d’un esborrany de la Constitució catalana, que ens adreçarà unes paraules al final de l’acte. Aprofitant l’avinentesa del sopar, farem entrega de l’onzè Premi Josep Gibert.
 
En referència al sopar, us informem que podeu aconseguir el vostre tiquet en algun dels punts de venda assignats (Restaurant La Rambla, Cafeteria La Cova i Restaurant Casa Guijarro) o fent una reserva al correu elprat@esquerra.cat.
 
El preu del menú és de 16€. En el cas que es desitgi menú vegetarià, vegà o hi hagi qualsevol tipus d’intolerància us podeu posar en contacte a través del correu elprat@esquerra.cat . El menú serà a escollir entre: 

Primers plats:

- Amanida de ventresca i formatge fresc
- Saltejat d'alls tendres i gambes
- Assortit de bolets amb bacó i pernil
- Espaguetis amb verdures i carn

Segons plats:

- Filet d'entrecot a la brasa
- Lluç al forn
- Filet de tonyina fresca
- Xai a la planxa

Beguda, postres, cava i cafè

Esperem poder gaudir d’una vetllada molt agradable.
 
Salut i República!