El Prat

Notícia

“Aquests són els pressupostos de la publicitat i la propaganda per a l’equip de govern”

El GM d'ERC al Ple Municipal
El GM d'ERC al Ple Municipal

 
 
El grup Municipal d’Esquerra Republicana del Prat s’abstè a la votació dels pressupostos anuals de l’Ajuntament del Prat. Considerem que són uns pressupostos molt enfocats al lluïment de l’equip de govern i amb algunes manances.
 
Al passat ple municipal del 13 de desembre, el Grup Municipal d’ERC El Prat va abstenir-se en l’aprovació dels pressupostos municipals plantejats per l’equip de Govern. Des d’ERC hem constatat que un equip de govern que “s’omple la boca de servei públic” continua externalitzant serveis i gestions. I una vegada més, volem deixar clar que tenim els centres cívics, el Cèntric i la Capsa concertats i externalitzada la seva gestió amb empreses privades. A més, aquest nou curs s’externalitza la gestió dels serveis de competició dels jocs escolars de futbol i bàsquet”. Recordem que continuen externalitzades la majoria de les escoles bressol de la ciutat. És aquest el servei públic que volem?
 
També volem saber quins criteris fan que l’Escola de Música augmenti el seu pressupost en un 47% respecte l’any passat, o quins nous serveis donarà el Cèntric per augmentar un 65,6%, que són 141.000.-€ més que l’any anterior? Com ho percebrem els ciutadans?
 
Des d’ERC considerem també que en polítiques de joventut, continua mancant un punt de referència per a l’oci juvenil de la nostra ciutat, i que ni està pressupostat.
 
El concepte de publicitat i difusió augmenta significativament. Queden menys de dos anys per les eleccions i la ciutat està potes enlaire, amb una ciutadania empipada. L’Artesà a terra, l’Avinguda Verge de Montserrat partint per la meitat el poble, els comerciants en peu de guerra. Suposem que per aquest motiu, la propaganda municipal necessita fer rutllar la maquinària a ple rendiment de cara a maig de 2019.
El portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament del Prat, Jordi Ibern, recorda que “Aquests són els pressupostos de la publicitat i la propaganda, per tal de fer lluir l’obra de l’equip de govern