El Prat

Notícia

Comencen les Trobades Republicanes per fer del Prat, la ciutat de la bona gent

Des d’ERC El Prat hem iniciat la sèrie de Trobades Republicanes a la ciutat per tal de construir la ciutat de la bona gent. A més, impulsem la web elpratrepublica.cat per tal de recollir adhesions per fer de “El Prat, la nostra república al món”
 
La primera Trobada Republicana l'hem realitzada dilluns 8 d’octubre al casal d’ERC per tal d’abordar la problemática de l’Habitatge i l’Urbanisme a la ciutat. En aquesta ocasió ens ha acompanyat Josep Ramon Mut, Diputat delegat d'Urbanisme i Habitatge a la Diputació de Barcelona.
Josep Ramon Mut ha explicat el model de ciutat republicana "Construïm una ciutat de les persones fet amb les persones" 
 
Les Trobades Republicanes es faran un cop al mes i seran enfocades a diferents temes sectorials. A més, es farà una trobada a cada barri del Prat. D’entre els àmbits a tractar destaquen la Lluita contra la desigualtat; Educació, Cultura i Esports; o Treball, Comerç i Turisme. 
 Paral·lelament, hem publicat la web elpratrepublica.cat per tal de recollir adhesions de suport a una candidatura republicana, d’esquerres i disposada i a fer del Prat, la nostra república al món i la ciutat de la bona gent.