El Prat

Notícia

Lluís Serra, alcalde republicà del Prat, tindrà un passeig a la ciutat que fins ara estava dedicat a Joan Carles de Borbó.

Lluís Serra i Giribert tindrà un carrer a la ciutat. L’alcalde republicà del Prat de Llobregat, afussellat al Camp de la Bota al 1939, rep aquest reconeixement de la ciutadania. El passeig Lluís Serra canvia de nom pel que fins ara era el passeig de Joan Carles Primer. La comissió de nomenclátor de l’Ajuntament del Prat ha tramitat aquest canvi de nom de carrer que honora la figura de l’alcalde Lluís Serra. 
Lluís Serra i Giribert va ser militant de la UGT i del PSUC. El 15 d'octubre del 1936 va ser nomenat alcalde del Prat, però el 18 de febrer del 1937 va dimitir i se'n va anar de voluntari al front, on creia que podia ser més útil per defensar la República. Va lluitar a la Batalla de l'Ebre.
Se'l va fer presoner quan estava incorporat a les forces de la República. Va morir afusellat al Camp de la Bota el 18 de novembre de 1939 a tres quarts de 6 del matí, a l'edat de 36 anys.