El Prat

El nostre equip

 • Ana Ventura
  Ana Ventura Secretària de Logística i Campanyes
  DATA I LLOC DE NAIXEMENT
  21 d’octubre de 1994 a El Prat de Llobregat.

  FORMACIÓ ACADÈMICA
  Graduada en Física a la Universitat de Barcelona, especialitzada en física fonamental experimental, concretament en el camp d’interacció radiació-matèria en altes energies.

  EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL
  Ha fet pràctiques durant 6 mesos al CERN, l'accelerador de partícules situat a Ginebra, en un projecte sobre l'efecte de la radiació en detectors de silici. Ha col·laborat en un projecte de millora en la detecció en imatge mèdica PET a la Universitat de Barcelona. Actualment fent, d’una banda, una estada al sincrotró ALBA, situat a Cerdanyola del Vallès, i, de l’altra, fent pràctiques al laboratori d'altes energies de la Universitat de Barcelona.
   
  ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MUNICIPI
  Ha jugat a bàsquet a la Seda des dels 5 anys fins als 18 i ha fet d'entrenadora d'equips de la mateixa escola. Monitora de lleure educatiu (voluntària) de l'Esplai Sant Pere i Sant Pau durant 4 anys i cap de l’Agrupament Escolta i Guia Anton Vilà durant 1 any. Castellera des de que es va fundar la colla i cap de canalla durant 2 anys. Col·laboradora de l'associació Roda Blava de persones amb discapacitat física del Prat.