Esparreguera

Notícia

SUMAR i la residència de Can Comelles. Publicitat no és el mateix que propaganda

La publicitat des de l'administració pública, és inherent a la transparència. La publicitat ajuda als processos de selecció i de contractació, ajuda a mostrar la gestió feta i dóna a conèixer la gestió de govern permetent que la gent pugui passar comptes amb els seus representants... En resum, és indispensable per a una bona administració transparent.

En canvi, la propaganda feta des de l'administració pública representa tot el contrari. Fer propaganda pressuposa, per exemple, que en un procés de selecció una opció tingui un avantatge sobre una altra. Això és l'antítesi de la igualtat d'oportunitats. Amb la propaganda no hi ha transparència sinó que hi ha preferència i, en major o menor grau, conveniència.

I propaganda, que no publicitat, és el que va fer la regidora del PSC, Mariona Masferrer fa uns dies en directe a Ràdio Esparreguera en relació a l'empresa SUMAR i la gestió de la residència de Can Comelles.

A continuació podeu escoltar l'àudio. Un acte de propaganda clar i públic que demostra un interès inxplicat per aquesta empresa en concret.