Esparreguera

Notícia

Nova executiva local i nou organigrama d'ERC Esparreguera

El passat dijous 22 de març, a 2/4 de 8 del vespre i a l'Ateneu d'Esparreguera es va celebrar Assemblea General de la Secció Local d'ERC.

L'Assemblea, a més a més de retre comptes de l'activitat duta a terme en els darrers anys, tenia com objectiu l'elecció de presidència i renovació de l'Executiva.

Malgrat que només es va presentar la candidatura encapçalada per l' Alfons Puche es va procedir a la votació, resultant proclamada aquesta candidatura per unanimitat.

L'Alfons Puche va manisfestar la seva confiança en l'equip que l'ha acompanyat durant els darrers anys motiu pel qual va proposar a l'Assemblea la renovació de la totalitat dels membres de l'Executiva Local mantenint-los en les seves mateixes responsabilitats.

L'única novetat és la retirada del company Josep Bonfill qui, per motius personals i laborals, deixa de participar activament en la nostra Secció Local.

A en Josep Bonfill, que ens va avançar fa un parell de setmanes la decisió que confirmava el passat dimecres 21 de març, agrair-li el treball, esforços, participació i compromís realitzats i demostrats des de la seva incorporació.