Esparreguera

Notícia

Un nou menyspreu a l'Esport per part del Govern Municipal.

Nou incompliment del Govern Municipal. Un més. I ja no és noticia. Ni tampoc és notícia que el govern culpi l'oposició d'allò que fa ell amb la inestimable ajuda de C's i PP. I volem aclarir conceptes.

A l’ordre del dia del passat Ple Municipal hi figurava un punt d’Urbanisme consistent en una Modificació de Crèdit, la 20/2018. Per a aquesta modificació es destinaran 3.416.881 €. (tres milions quatre-cents setze mil vuit-cents vuitanta-un  Euros) a compte del romanent de tresoreria per despeses general a cinc partides pressupostàries diferents.

Una d’aquestes partides es destinarà a la compra de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, ubicada al c/ dels Arbres, per valor de 500.000 € (mig milió d’Euros). Amb aquesta modificació de crèdit s’esgoten les possibilitats d’inversió pel que resta de mandat malgrat l’oposició d’Esquerra Republicana, PDeCat i CUP. Dit en altres paraules: adéu a la construcció de la Sala Annexa al Pavelló del Castell promesa pel Govern Municipal, compromesa innumerables vegades pel regidor Molar a diferents entitats esportives de la vila -Bàsquet, Handbol, Gimnàstica i Patinatge-.

Amb tot això, el regidor Molar desaparegut del tot, és clar: deu d’estar molt ocupat amb l’ampliació del pavelló Ramon Martí que li va prometre al CB. Esparreguera (i que tampoc no faran).

I així és com amb el vot favorable de PSC - ICV - C’s i PP es va aprovar la referida Modificació de Crèdit i es va fer inviable la construcció de la Sala Annexa al Pavelló del Castell durant aquest mandat.

A cada dia que passa es fa més evident que al Govern Municipal només l’interessa l’esport per fer promeses que després, sistemàticament, incompleix.

Us deixem un enllaç amb uns talls del Ple Municipal en els que es comprova que és l’acció del Govern Municipal amb l’ajuda inestimable de C’s i PP -de mentre ICV xiulant cap a la posta de sol- la que deixa fora la construcció de la sala annexa i no pas la pèrfida oposició, que la va defensar.