Federació de Girona

Notícia

David Mascort: "Benvinguts al nou butlletí"

Benvinguts al nou butlletí electrònic de la Federació d’Esquerra de les comarques gironines. Un nou canal de comunicació per informar, d’una forma directa i àgil, a tota la militància, simpatitzants i amics, així com a tots els càrrecs electes tant de les campanyes que s’impulsen desde la regional o nacional, com de l’activitat del consells comarcals, la Diputació o dels nostres equips de govern i grups a l’oposició.

Des del primer dia hem treballat, i així ho seguim fent, per millorar l’estructura organitzativa del partit, facilitant nous canals d’informació i comunicació per seguir fomentant la cohesió interna que tant ens ha permès créixer.

Aquest butlletí neix per visualitzar la múltiple i bona feina que esteu fent amb l’objectiu que la compartim i que arribi a tothom. L’objectiu és que sigui una eina útil per a desenvolupar millor l’acció política per aconseguir un nou país, més just i on tothom tingui les mateixes oportunitats.

El nostre és un projecte col·lectiu, fort i on és imprescindible mantenir una militància activa i implicada. El primer dia que vaig ser nomenat president de la Federació vaig dir: ”La nostra proposta neix de la base de la participació, entesa com a eina per a la consecució dels nostres objectius polítics però també com a finalitat en ella mateixa. Volem fomentar la implicació i la participació de tothom per tal de desenvolupar el nostre projecte a les comarques gironines”.

Avui m’hi torno a ratificar!


David Mascort 
President de la Federació de Girona d'Esquerra