Federació de Girona

Notícia

Montse Bassa: “PP i socialistes faran la gran coalició contra Catalunya. Però a l’independentisme no se’l pot derrotar a cops del codi penal. Contra la seva venjança, la nostra victòria”

La candidata al Congrés d’Esquerra a les comarques gironines, Montse Bassa, s’ha mostrat convençuda que tant “PP com socialistes faran una gran coalició contra Catalunya ”. “A l’independentisme no se’l pot derrotar a cops del codi penal. Contra la seva venjança, la nostra victòria”, ha afegit.

Bassa ha manifestat durant un acte celebrat a Santa Coloma de Farnes que ha arribat “’l’hora de l’acció i els fets. I d’omplir urnes i  carrers tant temps com faci falta!” 

Volem guanyar als socialistes als Països Catalans. I també volem guanyar a Ciutadans a l’Estat Espanyol. I després d’haver-los guanyat els hi tornaré a recordar, com faig fer al Congrés, que no cal que tornin a venir a fer campanya al meu poble, davant de la casa de la meva mare”,  ha afirmat.

La candidata republicana ha assegurat que aquesta és “la millor victòria” que li podem regalar a la Dolors i a la Carme i a la resta dels presos polítics: “Fem que el 10 de novembre la Dolors somrigui i els seus carcellers facin mala cara. Fem que guanyi ERC!”

Bassa ha lamentat l’absència dels comuns després de rebre una sentència “injusta! i que “esquerda un estat  demofòbic”: “Trobo a faltar els comuns. En pregunto on són? Ells que es defineixen com un espai de progrés, no estan mai quan els necessitem. Em fa mal veure com no han estat capaços ni de venir a una manifestació per denunciar la manca de llibertat que estem patint i exigir la llibertat de les preses i presos polítics.”

Montse Bassa ha finalitzat recordant que Catalunya és “l’excusa de l’estat espanyol per seguir amb les retallades econòmiques, socials i de drets”. “Aquest 10 de novembre triarem entre un gran pacte d’estat, PP-PSOE, o un independentisme fort que plantegi una solució per Catalunya”, ha conclòs.