Federació de Girona

Notícia

Dolors Bassa i Montse Bassa publiquen "Carregades de raons"

Montse Bassa i Dolors Bassa han publicat el llibre "Carregades de raons" que han escrit a quatre mans per explicar amb sinceritat tot el que han viscut a partir de l'1 d'octubre de 2017. Un relat de les seves vivències i intimista de com han viscut la repressió: des de les converses a Brusel·les i la presó preventiva al judici, la sentència i l'actual situació de reclusió.

El saló de descans del Teatre Municipal de Girona es va omplir el passat dilluns, 9 de març, per presenciar la presentació del llibre que ja es pot trobar a les llibreries i que ha editat Ara Llibres.

Montse Bassa va llegir unes paraules de la Dolors on explicava la seva visió del llibre: “Hi trobareu les meves pors i les meves incerteses, llàgrimes, també melangia, especialment al principi, però en la segona part del llibre, fermesa i conviccions intactes”. 

Per la seva part, Montse Bassa, va explicar que amb la Dolors tenen "molt clar" que la repressió els ho ha tret
tot. "Fins i tot la por”, va afegir.

PRESENTACIONS A LA DEMARCACIÓ
A partir d'ara, el llibre es presentarà a totes les capitals de comarca de la demarcació de Girona i a poblacions de més de 10.000 habitants. Des de la Federació de Girona s'anirà informant de les dates de presentació a cada comarca per tal que tothom tingui l'oportunitat d'escoltar i comentar el llibre amb la Montse Bassa.