Federació de Girona

Notícia

Teresa Jordà: “Presentem una llista guanyadora formada per un equip de persones capaces de liderar la reconstrucció del país i de l’independentisme”

La Federació de Girona d’Esquerra Republicana ha presentat a Girona la llista electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer.

La cap de llista republicana, Teresa Jordà, ha manifestat que Esquerra es presenta a la demarcació de Girona “amb una llista guanyadora per liderar la reconstrucció del país i de l’independentisme.” 

“Convençuda que aquest equip de persones és el que millor pot representar la demarcació de Girona perquè la formen veïns i veïnes de totes les comarques de Girona. I perquè som un equip amb una gran capacitat de gestió i de lideratge per donar resposta als moments difícils que vivim”, ha manifestat.

La cap de llista de Girona ha posat també en valor la voluntat de treballar per tots els sectors i pobles de la demarcació a partir del 15 de febrer: “Som un equip persones honestes i que entenem la política des del tu a tu que fem política des de l’empatia i la proximitat i per a la gent. Perquè és així com volem construir aquest nou país: al costat de la gent.”

Som una demarcació que ho té tot. A nivell territorial disposem d’un patrimoni natural incalculable tant a la costa, com a interior, o a muntanya. Som en punt estratègic en clau de país i disposem d’uns sectors econòmics potents i punters que hem de seguir recolzant i mimant”, ha dit. 

Jordà ha posat en valor també el “compromís amb les llibertats col·lectives i individuals” de totes i tots els candidats i amb “la lluita independentista”. “Una llista per fer la República catalana per a tothom des d’una perspectiva social, ecologista i feminista”, ha afegit.

Jordà ha manifestat en aquest sentit que Esquerra Republicana “vol ser l’eina més eficaç” que ens apropi a la República catalana independent i que ajudi “a millorar la vida de la gent” i, per tant, “a revertir les conseqüències socials i econòmiques derivades de la pandèmia”.

“I, sobretot, ara és hora de deixar-nos de discursos estèrils i gesticulacions grandiloqüents per omplir titulars de premsa que ni diuen res, ni porten enlloc més que a la decepció. Cal un Govern que treballi per la gent del país i permeti seguir musculant la força independentista. I precisament ara, quan no podem jugar amb les necessitats prioritàries de la gent”, ha conclòs la candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya per la demarcació de Girona.

El president de la Federació de Girona d’Esquerra Republicana, Pau Presas, ha manifestat també en roda de premsa que l’objectiu “és molt clar”: “El nostre projecte es basa en construïr un nou país, amb propostes, en positiu i per estar al costat de les persones que més ho necessitin. I per consolidar a tot arreu majories democràtiques que ens permetin avançar irremediablement cap a la resolució del conflicte català, l’aministia, i la llibertat dels presos i preses polítiques.”

El nostre adversari no és ni serà cap altra company o companya dels altres partits independentistes”, ha conclòs el president regional.

Consulta la llista d'Esquerra Republicana a la demarcació de Girona aquí.