Federació de Girona

Notícia

Esquerra dóna el tret de sortida a les municipals en una jornada a Salt amb l’assistència de 150 persones


150 persones han participat aquest dissabte en la jornada Municipals 2011, el tret de sortida de les eleccions municipals. En aquesta jornada, s’han donat les pautes organitzatives i d’imatge a les seccions locals, grups municipals i candidats.

El president de la Federació Regional d’Esquerra de Girona, Josep Carrapiço, ha dit que aquestes són unes eleccions molt importants, ja que “el municipalisme és la base del nostre partit”.

Per la seva banda, el portaveu nacional d’Esquerra, Ignasi Llorente, ha explicat que els objectius principals d’aquestes eleccions són la proximitat als ciutadans i el rigor; és a dir, elaborar un programa electoral que doni respostes a la crisi a nivell municipal.

Llorente també ha dit que aquestes eleccions municipals són importants tant per Esquerra com pel País. “En aquests moments ens trobem en la fase de tancament de llistes, a nivell nacional volem arribar a les 745 llistes que vam presentar fa 4 anys”.

Precisament aquest any, es commemora el vuitantè aniversari de la creació d’Esquerra Republicana de Catalunya, que va crear-se per presentar-se a unes eleccions municipals.

En aquesta jornada, que s’ha fet a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt, hi ha intervingut també el Secretari de Política Municipal, Marc Sanglas i el Secretari d’Organització, Carles Bassaganya.