Federació de Girona

Notícia

La diputada d’Esquerra per Girona, Carme Capdevila, considera que aquest és un aeroport prioritari i també demana al govern que iniciï gestions perquè altres operadors s’instal•lin a l’aeroport de Girona


La diputada d’Esquerra per Girona al Parlament de Catalunya, Carme Capdevila, presentarà una proposta de resolució instant al Govern català que compleixi el preacord amb Ryanair que ha de donar continuïtat als vols que operen des de l'aeroport de Girona.

L’anterior Govern de la Generalitat va arribar a un preacord amb la companyia que assegurava el manteniment de l’actual operativitat a l’aeroport de Girona durant 5 anys i en les mateixes condicions actuals. “La paralització d’aquest preacord per part de l’actual govern, amb l’argument que volen renegociar-lo, ha estat el detonant perquè la companyia hagi decidit l’eliminació de vols que operen des de Girona”.

Esquerra des de sempre hem reclamat el traspàs de l'aeroport de Girona a la Generalitat de Catalunya, aquest és el model que necessiten les comarques gironines. No hi ha turisme sense bona connectivitat.

Necessitem que l’aeroport de Girona estigui en mans gironines per poder decidir sobre mesures com les TAXES aeroportuàries, per atraure i mantenir les companyies. No és rentable que un aeroport depengui només d'una sola companyia perquè tiri o no endavant. “Tot i així, el preacord negociat amb Ryanair establiria la continuïtat de la companyia durant els propers 5 anys”.

Capdevila també demana al govern que iniciï gestions perquè altres operadors s’instal•lin a l'aeroport de Girona.