Federació de Girona

Notícia

Esquerra ha valorat positivament la feina que s’està fent a la comarca per a l’elaboració de candidatures per a les eleccions municipals


Els diputats d’Esquerra al Parlament de Catalunya, Carme Capdevila i Pere Bosch, i el secretari de política municipal nacional, Marc Sanglas, han valorat aquesta tarda a Figueres que el tancament de llistes a l’Alt Empordà per a les properes eleccions municipals va a bon ritme.

El diputat d’Esquerra, Pere Bosch, ha remarcat el seu suport i la feina feta des dels municipis. “En moments com els actuals, s’ha de valorar molt positivament la feina que es fa. Se’n fa molta, i amb molt d’esforç i molta honestedat”.

El secretari de política municipal nacional, Marc Sanglas, ha explicat que la visita d’avui s’emmarca dins les diferents reunions de treball que es van fent al territori, per tal d’anar ultimant les llistes per a les eleccions municipals. “L’objectiu d’Esquerra a nivell nacional és arribar al mateix número de candidatures d’ara fa 4 anys. També volem mantenir-nos com a tercera força a l’Alt Empordà, reforçar el nostre comprimís, mantenir el número d’alcaldies i recuperar la confiança que vam perdre en les eleccions del 28-N”.

Pel que fa a la comarca de l’Alt Empordà, l’objectiu és arribar al número de llistes d’ara fa 4 anys, i s’està treballant en aquest sentit.

En la roda de premsa també hi han assistit la regidora d’Esquerra a l’Ajuntament de Figueres, Mireia Mata, el regidor i diputat al Congrés, Francesc Canet, el secretari de política municipal comarcal, Martí Armadà, el diputat provincial, Pere Trias, el president comarcal de l’Alt Empordà, Daniel Valentí i Pau Bahí, de les JERC Figueres. D’aquesta manera s’ha volgut simbolitzar el suport des de tots els àmbits en la gran tasca municipal per a l’elaboració de les llistes .

Caps de llista escollits oficialment:

Agullana (Alfons Quera)
Castelló d’Empúries (Salvi Güell)
L’Escala (Xavier Ballesta)
Figueres (Francesc Canet)
La Jonquera (Jaume Doménech)
Lladó (Joan Fàbrega)
Llançà (Guillem Cusí)
Pont de Molins (Raül Sierra)
Portbou (Joan Gubert)
Port de la Selva (Josep Marés)
Roses (Francesc Giner)
La Vajol (Dolors Manzaneda)
Vilabertran (Martí Armadà)
Vilajuïga (Pere Trias)
Sant Pere Pescador (Jordi Martí)