Federació de Girona

Notícia

Tardà: “Construirem una democràcia de qualitat, participativa i sense corrupció”

Més de 200 persones han assistit a l'acte a l'Espai Jove
Més de 200 persones han assistit a l'acte a l'Espai Jove
Més de 200 persones han assistit aquest dijous 31 d’agost a l’acte Construir una Nova República que Esquerra Republicana ha organitzat a Girona, concretament a l’Estació Espai Jove. El diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà, ha deixat clar que, a partir d’ara, “potser ens toca sortir al carrer moltes vegades però això ja no té aturador. O caixa, o faixa”.

Tardà ha explicat que “la història ha agafat velocitat i ara ho tenim a tocar. El proper 1 d’octubre tots a votar i, no ho dubteu, segur que anirà bé”. El diputat ha explicat que “entre tots construirem una democràcia de qualitat, participativa, sense corrupció i sense estar supeditada als poders financers”.

La diputada gironina d’ERC, Teresa Jordà, ha afirmat que “ha arribat un moment que el TC ens entra per una orella i ens surt per l’altra. Diguin el que diguin tenim un mandat democràtic i votarem el proper 1 d’octubre”. “Estem a 30 dies de poder decidir el futur polític que volem per al nostre país. I no fallarem”, ha insistit Jordà.

Per la seva banda el diputat gironí d’Esquerra, Joan Olòriz, ha explicat que “en 30 dies aconseguirem un gran objectiu, fer-nos escoltar. I després de l’1 d’octubre arribarà el nostre millor moment”.

El senador Quim Ayats ha manifestat que “ha arribat el moment de dir prou. Ja ens ho farem nosaltres mateixos. I ho farem bé, molt bé” mentre que la portaveu del grup d’ERC, Maria Mercè Roca, ha recordat que “estem fent una República i, entre tots, ho estem fent molt bé”.