Federació de Girona

Notícia

Esquerra intensifica la campanya del Referèndum a les comarques gironines i ja ha organitzat 150 actes

ERC ja té programats 260 per la campanya del Referèndum a les comarques gironines
ERC ja té programats 260 per la campanya del Referèndum a les comarques gironines
Esquerra Republicana continua endavant amb la campanya del Referèndum que va posar en marxa a mitjan de juliol amb l’objectiu d’arribar als 222 municipis de la demarcació gironina. En aquest sentit els republicans, fins a dia d’avui, ja han arribat als 150 actes i en tenen programats, a hores d’ara, 260. Amb l’inici oficial de la campanya aquest divendres 15 de setembre, des d’Esquerra es mostren més il·lusionats que mai per tal d’arribar a tot arreu i el president d’ERC a les comarques gironines, David Mascort, deixa clar que “no hi ha cap obstacle ni cap amenaça que ens pugui aturar ni desviar del camí. L’1 d’octubre votarem i guanyarem la República”.
 
Davant l’allau d’atacs i amenaces que durant els darrers dies s’estan impulsant des de Madrid, Mascort explica que “facin el que facin continuarem obeint del mandat democràtic del poble i defensarem fins a l’extenuació la Llei del Referèndum aprovada pel Parlament de Catalunya i el dret dels catalans a votar”. “Tothom ja hauria de tenir molt clar que l’1 d’octubre ja només hi ha dues opcions: canvi o status quo, Rajoy o República”, argumenta el president gironí d’Esquerra.
 
Entre els mes d’un centenar d’actes que ERC té programats fins a final de la campanya, i que se sumen als 150 que ja ha celebrat des de mitjan de juliol, hi ha la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, a Pardines el dia 15, el diputat republicà Joan Tardà a Blanes el dilluns 18 o l’acte central a Girona que se celebrarà el diumenge 24. L’acte es durà a terme a Girona, a partir de les 12:00 a la plaça Miquel de Palol, i hi participaran, entre altres, el vicepresident de la Generalitat i president d’ERC, Oriol Junqueras, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.
 
El cap de campanya, Pau Presas, es mostra satisfet amb la tasca realitzada durant els darrers mesos però defensa que “durant aquests 15 dies no baixarem la guàrdia, tot el contrari. Tenim programats actes a tots els racons de les comarques gironines i la llista no s’atura perquè estem absolutament convençuts que l’únic camí per guanyar-nos el dret a construir un nou país és el Referèndum de l’1 d’octubre”.