Federació de Girona

Notícia

Terricabras: “Esquerra és el partit més preparat per governar i liderar la construcció de la República Catalana”

Esquerra ha celebrat l'acte de campanya aquest divendres 15 de desembre a Figueres, a l'Auditori dels Caputxins
Esquerra ha celebrat l'acte de campanya aquest divendres 15 de desembre a Figueres, a l'Auditori dels Caputxins
Dolors Bassa, cap de llista d’Esquerra Republicana per Girona, ha afirmat que “estam davant una campanya difícil, sense igualtat de condicions. Però hem convertit aquesta indignació en energia per sortir a guanyar i aturar al bloc del 155. I guanyarem perquè, o ho fem, o ens arrasaran”. Bassa ha realitzat aquestes declaracions durant un acte de campanya que Esquerra a Figueres, concretament a l’Auditori dels Caputxins davant més de 200 persones.

Roger Torrent, candidat d’ERC per Girona, ha recordat un viatge recent als parlaments britànics i irlandès per afirmar que “pels companys diputats l’1 d’octubre va ser una sorpresa negativa veient la policia atonyinant la gent. I d’altra banda, ens va sorprendre la vostra reacció. S’ha de ser molt valent per quan veus que arriba la policia i t’atonyina, aixeques els braços, i aguantes”.

“Aquestes eleccions va de resistir i construir. Resistir perquè no guanyi els del bloc del 155 que esmicolaran consensos bàsics del nostre país que estan en risc com TV3, els Mossos o l’escola catalana”, ha argumentat Torrent.

El candidat republicà ha insistit que “les urnes són una oportunitat per construir. I això ho farem a partir del 22 de desembre. I necessitarem gent i projecte, i Esquerra és la garantia d’això”.

Josep Maria Terricabras, diputat d’ERC al Parlament Europeu, ha explicat que “el nostre país és un país ocupat tot i que sembla que alguns no se n’adonen. O no volen adonar-se”. L’eurodiputat republicà ha afegit que “Esquerra és el partit que a hores d’ara està més preparat per governar. I que ningú ho dubti, Europa mirarà aquestes eleccions”.

Terricabras ha finalitzat la seva intervenció afirmant que “la setmana vinent una representació d’eurodiputats anirem a visitar Oriol Junqueras. No ens han donat permís però hi anirem igualment”.

Agnès Fàbregas, candidata d’ERC per Girona ha manifestat que “qui decideix el futur de Catalunya som els catalans. I per aquest motiu el 21D que ningú es quedi a casa perquè està en joc la nostra llibertat. Ens toca triar entre qui vol construir i qui vol destruir”.

Agnès Lladó, portaveu del grup municipal d’ERC a Figueres, ha presentat l’acte i ha deixat clar que “el 21D ens ho juguem tot i a les urnes, com sempre, defensarem la República social per la qual estam lluitant”. Lladó ha afegit que “Esquerra som garantia de República, de bon govern i som els únics que podem aturar el bloc del 155 i Ciutadans”.