Federació de Girona

Notícia

Jaume Butinyà, alcaldable per Banyoles

Butinyà vol donar un nou impuls a la ciutat
Butinyà vol donar un nou impuls a la ciutat
L’assemblea local d’ERC-Junts per Banyoles ha escollit el nou candidat que encapçalarà la candidatura en les properes eleccions municipals, previstes per al juny de 2019. L’alcaldable republicà serà Jaume Butinyà (Banyoles, 1970), bomber de la Generalitat, que havia exercit de regidor d’Urbanisme durant el període de govern d’ERC entre 1999 i 2007.
 
Butinyà, casat i pare de tres fills, ha estat escollit aquest dijous per l’assemblea local, substituint com a cap de llista a Roser Masgrau, que continua vinculada al projecte d’ERC-Banyoles com a portaveu municipal. El nou alcaldable republicà, llicenciat en Geografia, és membre fundador i president de la Colla de Gegants i Capgrossos de Banyoles, i està molt vinculat al teixit associatiu de la ciutat, a través de la colla de diables Gàrgoles de Foc i del Taller de Músics de Banyoles.
 
El cap de llista republicà va recordar que «sempre hem estat treballant per Banyoles, tant des de les institucions com des del teixit social, i només un ajuntament d’ERC pot liderar projectes de ciutat». De fet, a més de la seva trajectòria cívica, Butinyà té també experiència en gestió pública, havent exercit la regidoria d’Urbanisme durant dos mandats (1999-2007), en el segon dels quals va ser conseller comarcal de Noves Tecnologies i Serveis Tècnics i diputat provincial. Un cop elegit, Butinyà es va mostrar «il·lusionat per donar un nou impuls a la ciutat», i va agrair a la militància la seva confiança i compromís.