Federació de Girona

Notícia

Xavier Vinyoles, candidat d’Esquerra a Bescanó per a les eleccions municipals del 2019

Vinyoles aposta per apropar l'Ajuntament als ciutadans
Vinyoles aposta per apropar l'Ajuntament als ciutadans
Xavier Vinyoles ha estat escollit per la secció local d’Esquerra Republicana de Bescanó com a candidat amb vista a les eleccions municipals del proper 2019. Vinyoles ha rebut el suport unànime de l’assemblea després de dur a terme un procés de primàries obertes a militants, simpatitzants i amics.

Vinyoles s’ha mostrat molt il·lusionat pel suport rebut i ha explicat que “encapçalo un equip que fa temps que treballa per a presentar al municipi les iniciatives i accions necessàries per preparar Bescanó pels reptes i necessitats del present i del futur, lluny de projectes amb deliris de grandesa, un projecte pensat per als ciutadans”.

“Una manera diferent de gestionar l'ajuntament és possible. Volem impulsar processos que permetin als nostres veïns ser molt més a prop del seu ajuntament, participant activament en les decisions que es prenen i permetent-los proposar les mesures que consideren més necessàries”, ha manifestat Vinyoles.
 
Vinyoles és diplomat en Arquitectura Tècnica per la Universitat de Girona (UdG), Graduat en Enginyeria de l'Edificació per la Universitat de Lleida i Màster en prevenció de riscos laborals.
Professor associat del departament d'enginyeria mecànica i de la construcció industrial a la UDG.
A nivell polític, és regidor i portaveu d’ERC-AM a l’ajuntament de Bescanó i conseller comarcal del Gironès des del 2015.