Federació de Girona

Notícia

Pau Presas: “Treballarem des de la Diputació per donar resposta a les necessitats de la gent”

El nou grup d'Esquerra a la Diputació de Girona
El nou grup d'Esquerra a la Diputació de Girona
Aquest dijous 4 de juliol s’ha celebrat el ple de constitució de la Diputació de Girona on s’ha visualitzat, per primera vegada, l’acord de governabilitat entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya (JuntsxCat). El candidat de JuntsxCat, Miquel Noguer, ha estat escollit com ja s’esperava com a president de l’ens provincial.

El representant d’Esquerra, Pau Presas, ha volgut deixar clar durant la seva intervenció que “la Diputació de Girona és, i serà, una peça clau per seguir avançant i mostrar el suport majoritari que ha obtingut l’independentisme en les darreres eleccions municipals”.

Els representants gironins d’Esquerra a la diputació gironina durant el mandat 2019-2023 són: Pau Presas, Maria Puig, Joan Fàbrega, Quim Ayats, Anna Barnadas, Quim Ayats, Eva Viñolas, Josep Maria Bagot i Teresa Bruns.

“Els ajuntaments i les administracions locals, com a administracions més properes a la ciutadania, hem de treballar perquè tinguin els recursos i les eines per donar resposta a les necessitats de la població i la Diputació cal que estigui al seu costat”, ha explicat Presas que ha finalitzat la seva intervenció recordant que “en plena ofensiva repressora de l’estat espanyol i a les portes de la sentència del judici al procés, la unitat estratègica ha de servir per disposar d’uns ajuntaments i institucions compromeses en la defensa de la democràcia i la llibertat dels presos i preses polítics”.