Federació de Lleida

Notícia

Esquerra Republicana acosta el debat de la República que farem amb una ‘macroparada’ sense precedents arreu del país

Durant aquest proper cap de setmana Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central a Barcelona i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana.
 
El Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, com a màxim responsable de la campanya assegura que ‘en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova república catalana des de tot el territori’.
 
En aquest sentit, Peraire ha destacat que ‘la macroparada és una de les accions de la campanya ‘La República que Farem’ que recull de manera més gràfica com estem construint la nova República; entre tots , escoltant, reflexionant, amb arguments, amb noves i modernes propostes i des de tot arreu del país’.
 
En el cas de les federacions regionals de Lleida, la de l’Alt Pirineu i Aran i la comarcal del Solsonès d'Esquerra Republicana s’instal·laran 16 parades informatives. Avui ja s’ha començat a Vielha; el divendres serà a Cervera, el Pont de Suert i a Solsona; el dissabte estaran presents Balaguer, a les Borges Blanques, la Seu d’Urgell, Sort, Organyà i en diversos punts de Tàrrega i Lleida ciutat i el diumenge a Artesa de Segre, Puigcerdà i Tremp.