Federació de Lleida

Notícia

Bernat Solé: ‘Som davant de l'inici d'un judici a la democràcia, sense garanties i basat en la repressió i l’anul·lació dels drets civils i polítics’

  • Solé, Espigares, Vilalta, Viaplana i Fornells, avui a Ginebra
  • El Grup Republicà del Parlament de Catalunya amb la secretaria general d'ERC, Marta Rovira
Bernat Solé, Gemma Espigares, Francesc Viaplana, Montserrat Fornells i Marta Vilalta han assistit, juntament amb la resta dels membres del Grup Republicà al Parlament de Catalunya, a una reunió amb la secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira, que s’ha dut a terme a la localitat suïssa de Ginebra, on aquesta es va exiliar a finals de març de l’any passat.
 
Els cinc diputats i diputades de la demarcació de Lleida han valorat molt positivament aquesta trobada en la qual han abordat i compartit les darreres informacions i novetats de l’activitat parlamentària. De la mateixa manera, que, segons relata Solé, ‘hem establert el posicionament de la formació republicana en l’agenda social de país’.
 
Així doncs, el diputat, i també alcalde d’Agramunt, s’ha mostrat molt esperançat de l’acord que s’ha pres en l’esmentada reunió que pretén ‘incrementar i reforçar els contactes internacionals, especialment de cambres parlamentàries, davant de l'inici d'un judici a la democràcia, sense garanties i basat en la repressió i l’anul·lació dels drets civils i polítics’.
 
‘Tots i totes sabem que aquesta no és només una causa contra els nostres presos polítics i preses polítiques, sinó que també contra totes aquelles persones que es posen al costat de la democràcia’, ha etzibat Solé.