Federació de Lleida

Notícia

Coneix a Santi Pelegrí - Alcarràs

Entrevistes Candidats
Santi Pelegrí
Santi Pelegrí
Nom i cognoms: Santi Pelegrí i Cortijo
Municipi: ALCARRÀS

Tinc 38 anys, estic casat amb la Laura i el nostre fill és l’Olau. Sóc Enginyer Tècnic Forestal i professionalment em dedico al món del tractament d’aigües residuals. El meu temps lliure, del que en disposo molt poc, m’agrada dedicar-lo a la meva família i a les meves aficions: l’esport, la lectura, la muntanya i la natura.

Com afrontes el repte d’encapçalar la candidatura municipal d’Esquerra al teu municipi?
El repte d’encapçalar la llista és un repte que m’esperona i l’afronto amb molta il·lusió i al mateix temps amb molt de respecte.

Quins valors creus que ha de transmetre la candidatura d’Esquerra?
Els valors que transmetrà la candidatura seran: proximitat, compromís, coherència i molta il·lusió per continuar treballant per Alcarràs.
 
Quins eixos programàtics seran la base de la candidatura republicana al teu municipi?
El principals eixos programàtics seran la innovació econòmica, la cohesió social i la sostenibilitat territorial i ambiental.
 
Quins són els grans temes de ciutat que s’han de reforçar de forma prioritària?
El primer que farem, si entrem govern serà reunir-nos amb:
  • Territori: per trobar sinergies i treballar plegats en la dinamització dels nostres polígons industrials i millora de les nostres xarxes de comunicació viària.
  • Habitatge: per treballar en la creació d’una Oficina d’Habitatge que promogui oferta d’habitatge social a partir dels edificis que actualment es troben en desús.
  • Benestar: per compartir eines i continuar treballant, de forma intensa i transversal en tots els àmbits de la comunitat municipal, la igualtat i la cohesió social.
  • Agricultura: per continuar treballant en la innovació del sector primari a partir de les necessitats que aquest generi. 
Quin és el futur que imagines pel teu municipi?
Alcarràs ha d’esdevenir amb la capitalitat del Baix Segrià.