Figueres

Totes les notícies

Bones Festes

Des de la Secció Local d'ERC Figueres us volem felicitar aquestes festes, que tot l'esforç, l'esperança i els anhels siguin complerts i que poguem celebrar-ho plegats en la futura República Catalana! Els millors desitjos per aquestes festes i pel proper i emocionant any que s'albira!

Demà 6 desembre RES A CELEBRAR

Demà no tenim res a celebrar, i és per aquest motiu que hem decidit treballar a la seu de 9 a 13h per tant, obrirem la seu del carrer St Llatzer on els regidors podran atendre les vostres preguntes i/o suggerències

Visitem Barris

Aquest dissabte 26 novembre de 10 a 12 del migdia visitarem el Barri dels Cendrassos per parlar amb els veïns, amb els establiments per copsar de primera mà quines són les mancances, suggerències i propostes que hi ha. Us esperem!

Al.legacions a les ordenances 2017

Esquerra Republicana insisteix a incorporar més mesures per promoure la cultura de l’eficiència energètica. Les mesures que van en aquesta línia bonificar els habitatges que comptin amb el segell verd d’eficiència energètica i els vehicles que contaminin menys (impost de circulació)

Al.legacions a les ordenances 2017

Per tal de fomentar l’activitat econòmica, entre el grup d’al·legacions que ha presentat ERC destacar la rebaixa de l’impost de construccions a l’obertura de nous locals i una clara aposta per donar ajuts per a la rehabilitació de façanes. Esquerra Republicana insisteix a incorporar més mesures per promoure la cultura de l’eficiència energètica. Les mesures que van en aquesta línia bonificar els habitatges que comptin amb el segell verd d’eficiència energètica i els vehicles que contaminin menys (impost de circulació)

Presentem 30 al·legacions a les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Figueres per al proper any 2017

Des d’ERC aposten clarament per millorar aquestes ordenances amb mesures, entre altres, per fomentar l’activitat econòmica, reduir la pressió fiscal i bonificar les polítiques d’eficiència energètica.   La portaveu del grup d’ERC al consistori figuerenc, Agnès Lladó, explica que ‘hem registrat unes al·legacions que pretenen una Figueres més empàtica amb les necessitats dels ciutadans, una ciutat més social, més sostenible i més jove’. Lladó es mostra convençuda quan afirma que ‘tenim clar que milloren la proposta presentada per l’equip de govern de CiU i el PSC i, per aquest motiu, esperem que les tinguin en compte i s’hi puguin incloure’. Els republicans figuerencs proposen la reducció d’un 5% de l’Impost sobre Béns Immobles així com la flexibilització del calendari de cobrament. En aquest sentit ERC proposa que les dates dels rebuts domiciliats fraccionats passin a ser el 2 de maig (50% de l’import total), 20 de juliol (25%) i 20 d’octubre (25%),  Dins aquest important paquet de canvis que es proposen per a l’IBI, Lladó explica que ‘posem a sobre la taula una reducció del 50% de l’IBI per als menors de 30 anys i a les persones que cedeixin l’immoble a la borsa de lloguer de l’Oficina d’Habitatge’. Una Figueres comercial  Per tal de fomentar l’activitat econòmica, entre el grup d’al·legacions que ha presentat ERC destacar la rebaixa de l’impost de construccions a l’obertura de nous locals i una clara aposta per donar ajuts per a la rehabilitació de façanes. Esquerra Republicana insisteix a incorporar més mesures per promoure la cultura de l’eficiència energètica. Les mesures que van en aquesta línia bonificar els habitatges que comptin amb el segell verd d’eficiència energètica i els vehicles que contaminin menys (impost de circulació)