Figueres

Totes les notícies

Comunicat d'ERC Figueres sobre la vaga d'Ecoserveis

  ERC INSTA AL GOVERN DE LA CIUTAT I REPRESENTANTS SINDICALS QUE SEGUEIXIN LES NEGOCIACIONS PER DESBLOQUEJAR LA SITUACIÓ I ARRIBAR A UN ACORD   Els republicans consideren que el Govern no s’ha mostrat capaç d’encarar les negociacions amb un clima de confiança necessari per aconseguir punts de trobada i teixir acords.   Després de l’inici de la convocatòria de vaga feta pels col·lectius de treballadors d’Ecoserveis, i vist el desenvolupament de les negociacions entre el govern de la ciutat i els sindicats de l’empresa, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Figueres manifesta que:   1) ERC lamenta la manca d’acord entre les dues parts negociadores. La falta d’un clima de confiança entre govern i representants sindicals han derivat a una situació difícil de solucionar.   2) El govern municipal no s’ha mostrat capaç d’encarar les negociacions per aconseguir punts de trobada i teixir acords. La mala gestió, ara i en el passat, de les relacions amb els treballadors d’Ecoserveis, ha portat a la vaga actual: “els errors polítics sempre es paguen i en aquest cas, és evident que qui els està pagant i amb escreix som els figuerencs. Cal que el Govern assumeixi la seva responsabilitat en solucionar el conflicte, i que no doni el cas per perdut” assenyala Agnès Lladó, portaveu del Grup Municipal ERC Figueres.   3) Instem al govern municipal i els representants sindicals que segueixin amb les negociacions, i els exigim que hi posin els recursos i esforços necessaris per a desbloquejar la situació i arribar a un acord, treballant per restablir la confiança mútua entre les parts i solucionar un conflicte on els principals afectats són ciutadans de Figueres, a qui cal donar una resposta.   En aquest sentit, la portaveu del grup municipal, Agnès Lladó, exposa “Des de ERC volem oferir la nostre col•laboració a Ajuntament i representació sindical de cara a solucionar aquest conflicte mitjançant un acord negociat satisfactori per ambdues parts i que tingui com a objectiu central millorar la qualitat en la prestació dels serveis municipals”   Figueres, 21 de desembre del 2016  

Bones Festes

Des de la Secció Local d'ERC Figueres us volem felicitar aquestes festes, que tot l'esforç, l'esperança i els anhels siguin complerts i que poguem celebrar-ho plegats en la futura República Catalana! Els millors desitjos per aquestes festes i pel proper i emocionant any que s'albira!

Demà 6 desembre RES A CELEBRAR

Demà no tenim res a celebrar, i és per aquest motiu que hem decidit treballar a la seu de 9 a 13h per tant, obrirem la seu del carrer St Llatzer on els regidors podran atendre les vostres preguntes i/o suggerències

Visitem Barris

Aquest dissabte 26 novembre de 10 a 12 del migdia visitarem el Barri dels Cendrassos per parlar amb els veïns, amb els establiments per copsar de primera mà quines són les mancances, suggerències i propostes que hi ha. Us esperem!

Al.legacions a les ordenances 2017

Esquerra Republicana insisteix a incorporar més mesures per promoure la cultura de l’eficiència energètica. Les mesures que van en aquesta línia bonificar els habitatges que comptin amb el segell verd d’eficiència energètica i els vehicles que contaminin menys (impost de circulació)

Al.legacions a les ordenances 2017

Per tal de fomentar l’activitat econòmica, entre el grup d’al·legacions que ha presentat ERC destacar la rebaixa de l’impost de construccions a l’obertura de nous locals i una clara aposta per donar ajuts per a la rehabilitació de façanes. Esquerra Republicana insisteix a incorporar més mesures per promoure la cultura de l’eficiència energètica. Les mesures que van en aquesta línia bonificar els habitatges que comptin amb el segell verd d’eficiència energètica i els vehicles que contaminin menys (impost de circulació)