Figueres

Notícia

Bona acollida dels dos primers espais de debat sobre Urbanisme, Convivència i Seguretat organitzats per ERC Figueres

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Alt Empordà, Figueres, Anna Albó, Eva Gayolà, Agnès Llad
Anna Albó, Eva Gayolà i Agnès Lladó en un moment de l'espai de debat sobre urbanisme
Oberts a tota la ciutadania, hi ha participat una trentena de professionals dels àmbits tractats a banda de figuerencs i figuerenques interessats en aportar la seva visió

Esquerra Republicana de Figueres ha iniciat aquest dissabte 20 d'octubre el cicle de vuit espais de debat per parlar sobre la situació actual de la ciutat i començar a dibuixar la Figueres del futur. Les dues primeres sessions, centrades en Urbanisme, Convivència i Seguretat, s’han dut a terme a la seu del Col·legi d’Arquitectes i han estat dinamitzades per les arquitectes Anna Albó i Eva Gayolà.

L’alcaldable d’Esquerra, Agnès Lladó, valora molt positivament l’experiència i destaca que “hem comptat amb la presència de 30 professionals dels àmbits dels quals avui parlàvem que ens han aportat la seva expertesa per fer una fotografia de la ciutat. Són 30 persones amb moltes coses a dir i que s’han sumat als figuerencs i figuerenques que també s’han apropat per donar la seva visió”.

Properes sessions

Després d’aquests dos primers espais de debat, el 27 d’octubre, des de l’Oficina Jove es faran les sessions d’Esports (10.00 hores) i Joventut (12.00 hores) dirigides pel l’exjugador de la UEF i professor de l’escola Anicet de Pagès, David Arias. Per la tarda del dia 27, des de la seu actual del Casino Menestral, amb Cultura (16.00 hores) i Educació que, en aquest cas, dinamitzarà el director de l’IES Alexandre Deulofeu, Pere Gifre.

Les sessions finalitzaran el dissabte 3 de novembre amb les taules sobre Comerç (10.00 hores) i BenestarTreball (12:00 hores). Es faran al Museu del Joguer i estaran coordinades per Jesús Quiroga, subdirector general del SOC i Gregori Peral, director de l’Oficina de Correus de Figueres i expresident d’El Dofí.