Fornells de la Selva

Notícia

Francesc Triola repetirà com a cap de llista d’ERC a Fornells a les municipals 2019

El passat 8 de juny l'executiva local d'ERC de Fornells va celebrar una assemblea en la qual va ser nomenat Francesc Triola com a cap de llista a les municipals 2019.

Triola afronta el nou repte amb un equip compacte que vol anar eixamplant, amb l'objectiu que a Fornells es produeixi un canvi de govern i trencar amb velles inèrcies,sense oblidar els objectius de país.

Serà la segona vegada que Francesc Triola encapçalarà la llista dels republicans a la població, després que va anar també de número 1 el 2015. Triola es presenta amb tota la il·lusió i energia. Vol portar els valors republicans a l'ajuntament: universalitat de les actuacions, gestió professional i ètica, justícia social, igualtat d’ oportunitats i, sobretot, servei públic, amb les persones sempre com a prioritat. 

Triola al llarg de l'acte en el qual va ser escollit cap de llista va insistir que “cal un augment de la transparència i de la comunicació a l’Ajuntament, més processos participatius i acostar-se molt més als veïns i a les veïnes del poble”.

Triola és portaveu del grup municipal d’ERC, conseller comarcal de Joventut i conseller nacional d’ ERC. Actualment presideix l’ grupació Esportiva de Fornells i a nivell professional és cap d’ àrea i gestor de compres en una empresa càrnia.