Garraf

Notícia

Esquerra Republicana renova Tomàs Álvaro com a president de la comarcal del Garraf.

Equip ERC Garraf
Equip ERC Garraf
El Vilanoví ha estat reelegit en el congrés celebrat a Vilanova i la Geltrú i compta amb la cubellenca Ester Soler com a secretària general.

El passat 11 de juliol la militància d'Esquerra Republicana a la comarca del Garraf estava citada, tant de forma presencial com telemàtica, per a la celebració del congrés comarcal ordinari. El vilanoví Tomàs Álvaro ha estat reelegit president en obtenir quaranta-cinc vots respecte dels deu que ha obtingut l'altra candidatura. També es van emetre quatres vots en blanc i dos van ser nuls.

Álvaro, que ostentava el càrrec des de finals de 2018, ha renovat la confiança de la militància acompanyat d'un equip que combina cares noves amb membres del seu anterior equip. "Hem presentat una candidatura paritària, transversal, amb representació de tots els municipis de la comarca. Un equip que combina experiència i novetat i que des d'avui es posa a disposició de totes les seccions locals per fer créixer el projecte republicà." 

El renovat president ha tancat el congrés agraint a la militància que ha assistit al congrés i s'ha mostrat predisposat a parlar i treballar amb tota la militància per reforçar el partit republicà al Garraf: "Ara ens toca treballar i treballar, amb la mirada posada a les municipals del 2023, per fer que Esquerra Republicana sigui la primera força a la comarca".