Garraf

Notícia

ERC Garraf escull Adrià Guevara com a cap de cartell de la comarca pel 14F

Adrià Guevara a un acte d'ERC
Adrià Guevara
El Vilanoví pren el relleu a l’actual diputada Aurora Carbonell com a primer representant de la comarca a la llista electoral republicana.

La cubellenca Esther Soler serà l’altra representant garrafenca a la llista republicana a les eleccions al parlament de Catalunya.


La militància d’Esquerra Republicana reunida aquest dissabte 21 de novembre en Congrés Comarcal de forma telemàtica ha escollit els seus representants a la llista del partit per les eleccions al parlament de Catalunya del 14 de febrer. El Vilanoví Adrià Guevara ha estat escollit com a primer representant seguit per Ester Soler de Cubelles.

Guevara, de 24 anys, és graduat en Global Studies per la Universitat Pompeu Fabra i actualment estudia un màster en comunicació corporativa. Des del 2019 és regidor a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú on és responsable dels departaments d’Infància, Joventut, Administració Electrònica i TIC i de l’Oficina d’Entitats. A més, és el portaveu d’Esquerra Republicana al Consell Comarcal i Cap de l’Oposició. Per la seva banda, Soler és responsable d’Ensenyament i Cultura a l’Ajuntament de Cubelles.

El vilanoví ha agraït el suport de la militància en el congrés i ha manifestat la seva voluntat de ser “la veu de la ciutadania de la nostra comarca al Parlament, treballant per revertir el dèficit d’inversions que ha patit una comarca tradicionalment oblidada”. A més s’ha emmirallat en la feina que Esquerra Republicana fa als municipis del Garraf, sobretot amb la situació pandèmica actual,  com a exemple de “treball incansable per aconseguir un país i una comarca socialment justa i econòmicament prospera on ningú quedi enrere. Convençuts, com sempre, que la independència és la millor eina per aconseguir-ho i l’Amnistia per acabar amb la repressió”.   

Finalment ha agraït la feina realitzada per l’actual diputada al Parlament, i alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell i ha animat a la militància a implicar-se en la campanya i assegurar una victòria republicana a la comarca al febrer. “Ara més que mai hem de demostrar que Esquerra Republicana és la millor opció per fer un país millor per a tothom”. Ha clos el candidat.