Garraf

Notícia

www.espaicostesgarraf.org


Benvolgut/da,
Del Servei de Planificació i Gestió de l’Entorn Natural, de la Direcció General del Medi Natural, ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que s’han iniciat els treballs per a la redacció del Pla de gestió de les Costes del Garraf, un espai marí protegit inclòs dins la xarxa Natura 2000, amb la col•laboració del Consorci Colls i Miralpeix.
El Pla de gestió d’un espai natural protegit és un instrument d’ordenació dels usos i aprofitaments de l’espai amb l’objectiu de garantir la protecció i conservació dels seus valors naturals, paisatgístics, socials i culturals, en definitiva, dels valors socioambientals del territori. Així mateix, també determina algunes actuacions estratègiques d’acord amb una visió de desenvolupament sostenible del territori.
Per redactar aquest Pla és cabdal comptar amb l’opinió i el coneixement de tothom qui viu en el territori, per això hem iniciat un procés de participació i consulta obert a tots els veïns i veïnes dels pobles que integra el Pla de gestió de les Costes del Garraf (Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú, St. Pere de Ribes, Cubelles i Cunit).
Us convidem personalment a assistir a una de les dues reunions informatives que es celebraran properament. Es tracta d’una reunió oberta a totes les persones interessades, i en aquest sentit agrairem que feu la màxima difusió possible entre persones i col•lectius que considereu que poden estar interessats.

Dimecres, 13 d’octubre De 19.00 a 20.30
Centre de Disseny (C/ Ramon de Dalmases, 18, SITGES)

Divendres, 15 d’octubre De 19.00 a 20.30
Casa del Mar (Passeig Marítim, 63, VILANOVA I LA GELTRÚ)


Posteriorment a aquestes reunions de presentació es duran a terme unes taules de treball, més específiques, amb l’objectiu de compartir els problemes i els avantatges que es plantegen, de manera sectorial, per compatibilitzar els usos de l’espai i els seus interessos amb la conservació del medi.
Us convidem també a participar a la reunió del sector al qual pertanyeu o us sentiu més identificats que tindran lloc els següents dies:
Si sou del sector:

• De la pesca professional i aqüicultura
Divendres, 22 octubre 18.30 a 21.00
Casa del Mar (VILANOVA I LA GELTRÚ)


• Empresari del turisme i esport (port esportiu, comerç, allotjament i restauració, sector nàutic...)
Dilluns, 25 octubre 18.30 a 21.00
A determinar (ST. PERE DE RIBES)

• De les entitats locals, institucions de recerca i/o educació i divulgació ambiental
Dimecres, 27 octubre 19.00 a 21.30
A determinar (SITGES)

• De la pesca recreativa
Divendres, 29 octubre 19.00 a 21.30
A determinar (CUBELLES)

Tota la informació del procés de participació la trobareu a la web: www.espaicostesgarraf.org
Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte al telèfon 648259828 o bé enviant un correu electrònic a: info@espaicostesgarraf.org
Esperem comptar amb la vostra assistència i agraïm la vostra col•laboració.
Atentament,

Salvador Grau Tort
Servei de Planificació i Gestió de l'Entorn Natural
Departament de Medi Ambient i Habitatge
Barcelona, 27 de setembre de 2010