Garraf

Notícia

AURORA CARBONELL ENCAPAÇALARÀ LA REPRESENTACIÓ D’ERC GARRAF EL 21D

Jordi Medina, Aurora Carbonell i Montse Martí, candidats d'ERC Garraf
Jordi Medina, Aurora Carbonell i Montse Martí, candidats d'ERC Garraf
El passat dimarts 7 de novembre, l’assemblea d’Esquerra Republicana a la comarca del Garraf es va reunir per comentar l’actualitat política i encarar les eleccions del 21D.

En el punt d’actualitat política, el president comarcal, Jordi Medina, va felicitar a tota la militància de la comarca per haver aconseguit que el referèndum del primer d’octubre fos un èxit, tot i la violència del Estat. “Gràcies a l'esforç de totes i tots el dia 1 vam aconseguir la proclamació de la República el passat dia 27”. Una República que tota la militància va coincidir que calia defensar el proper 21 de desembre. La militància va coincidir en el caràcter imposat, il·legítim i il·legal d’aquests comicis però, alhora, coincidia que només ens queda guanyar-los i demostrar, un cop més, que la majoria de la població vol viure en un Estat independent en forma de República.

Un cop decidit que calia encarar les eleccions de cara i que la resposta al Estat havia de ser contundent i àmplia, l’assemblea va escollir els candidats del Garraf per aquests comicis. En aquest sentit, la militància va decidir que la sitgetana Aurora Carbonell era la millor candidata per encapçalar la representació garrafenca. Carbonell, destacada pel seu paper en el municipalisme sitgetà, encara aquest repte amb entusiasme i amb la seguretat que la militància l’acompanyarà: “ens necessitarem els uns als altres més que mai, tenim davant un repte molt gran i hem d’estar més units que mai en contra de la violència física, judicial i, fins i tot, psicològica de l'Estat.”

Carbonell, primera tinent d’alcalde de Sitges, estarà acompanyada per Jordi Medina, regidor vilanoví i president comarcal, i per Montserrat Martínez, regidora de Canyelles. Tots tres han destacat la importància d’aquests comicis per confrontar l’aplicació del article 155, exigir la llibertat del presos polítics i iniciar el procés constituent.