Gavà

Notícia

Amb la participació del diputat al Congrés Joan Tardà, la formació engega la seva precampanya a les eleccions al Parlament a Gavà

Demà divendres, dia 10 a partir de les 20.30 h, Esquerra-Gavà celebrarà el seu ja tradicional acte commemoratiu de la Diada davant del monument als màrtirs del setge de 1714, que comptarà amb la intervenció del diputat al Congrés Joan Tardà.

Juntament amb Tardà, l’acte comptarà amb les intervencions de la portaveu del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament, Marta Jiménez, i de la presidenta d’Esquerra-Gavà, Àngels Font.

Amb la voluntat que la ciutat celebrés un acte plenament reinvidicatiu en motiu de la Diada Nacional, Esquerra-Gavà ha vingut organitzant des del 1992 una convocatòria pública al carrer, en la que es conjumina la defensa dels drets nacionals i socials del país, tot situant-los en el moment polític, econòmic i ciutadà de Gavà. Des de la instal·lació del monument en memòria dels gavanencs i catalans caiguts en el setge de Barcelona del 1714 al costat de la Rambla, aquest acte hi ha anat sempre acompanyat d’una ofrena floral.

Enguany, la convocatòria de les eleccions al Parlament per al 28 de novembre, juntament amb el fet que aquesta Diada serà la darrera abans de les pròximes eleccions municipals, marcaran el contingut de les intervencions dels dirigents polítics d’Esquerra.

Gavà, 9 de setembre de 2010