Gavà

Notícia

Ja ha sortit L'Eramprunyà d'octubre

  • Portada de la revista L'Eramprunyà d'octubre del 2017
El número 165 (octubre de 2017) de L'Eramprunyà, la revista mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer. 

Hi destaquen les següents informacions:

- 1-O. El sobiranisme creix a Gavà: Deu mil gavanencs participen al referèndum d'autodeterminació tot i les amenaces i la brutal repressió de l'Estat espanyol. Els 8.000 vots del sí superen les xifres de les eleccions del 27-S i la consulta del 9-N.

- L'alcaldessa manté el secretisme envers els plans de futur al recinte de la Roca: Raquel Sánchez admet que el pla acordat amb la companyia, i publicat a la premsa, ja està enllestit, però es nega a presentar-lo als grups de l'oposició i a la ciutadania.

- Esquerra s'oposa a la instal·lació d'un magatzem logístic als horts dels Joncs: L'Ajuntament va vetar fa anys un pla semblant pels problemes de contaminació i transit i per oferir pocs llocs de treball i en condicions precàries.

- Entrevista a Mudit Grau, directora de l'Aula de Dansa: La ballarina i coreògrafa gavanenca parla de la seva trajectòria, dels quaranta anys d'història de l'escola, que es commemoren ara, i del futur d'aquesta disciplina artística a la ciutat.

- Els Grallers l'Anguila trien una nova junta: L'associació local, referent de la cultural popular gavanenca, escull Raül Puga com a nou president. El mandatari escriu un article de presentació a la revista.


Podeu llegir la revista en pdf aquí.