Gavà

Notícia

Ja ha sortit L'Eramprunyà de gener

  • Portada del número 168 de la revista L'Eramprunyà
El número 168 (gener de 2018) de L'Eramprunyà, la revista mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer. 

Hi destaquen les següents informacions:

- 21-D: Nou rècord sobiranista a Gavà:  L'independentisme continua creixent a la ciutat i, amb 8.349 vots, marca un altre registre històric. ERC fa el seu millor resultat i es converteix en tercera força local, pel darrere de C's i el PSC.

- Expedient sancionador de la Junta Electoral a l'alcaldessa: La Junta Electoral Zonal ha obert un expedient sancionador a l'Ajuntament, que hauran de pagar tots els ciutadans, per vulnerar la normativa durant la campanya del 21D i celebrar una inauguració amb paella popular al barri de La Sentiu -amb diners públics- per afavorir al PSC, el partit de Raquel Sánchez.

- Entrevista a l'ONG 'Un Gesto de Calor': Isabela de Melo i Mònica Rodríguez, activistes de l'entitat, expliquen la tasca d'ajuda solidària als refugiats que desenvolupen des de Gavà.

- El Tribunal de Comptes veu irregularitats fiscals i desviació de diners a C's de Gavà: L'ens de control troba al grup municipal contractes sense IRPF i cotitzacions socials i despeses en material prohibides per la llei.

- Gavà defensa el model d'escola catalana davant les falsedats del PP i C's: El Ple de desembre va aprovar una moció de suport als docents i de condemna a les mentides deliberades per fomentar l'odi. Article d'opinió de Marc Prat, membre de la comunitat educativa de Gavà.

- La Unió Muntanyenca Eramprunyà inaugura la nova seu: La principal entitat esportiva de la ciutat ha estrenat espai social i de pràctica de l'escalada al carrer Salvador Lluch. Article d'opinió de Jordi Vilajoan, president de la UME.


Podeu llegir la revista en pdf aquí.