Gavà

Notícia

Ja ha sortit L'Eramprunyà de febrer

  • Portada del número 169 de la revista L'Eramprunyà
El número 169 (febrer de 2018) de L'Eramprunyà, la revista mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer. 

Hi destaquen les següents informacions:

- PP, C's i PSC acorden un pressupost que prima la propaganda de l'alcaldessa: El bloc monàrquic del 155 fa pinya, també a Gavà, per aprovar els comptes municipals d'enguany. Els socialistes rebutgen les esmenes d'ERC per fer més inversió social, cultural i ambiental.

- Gavà exigeix al govern espanyol que acabi un nus viari promés des de fa vint anys: El Ple de gener va aprova una moció d'ERC on s'insta al PP a complir els compromisos en inversions de millora de la mobilitat al delta del Llobregat.

- Entrevista a Lluís Pedret, president de Gavà, Flama i Caliu de la Sardana: El dirigent d'aquesta associació local demana engrescar més als joves perquè mantinguin viva al municipi una de les principals tradicions culturals de Catalunya.

- Esquerra proposa fer un memorial als treballadors de la Roca afectats de silicosi: ERC demana al Ple fer un monument al futur recinte reformat de l'empresa a Gavà i Viladecans per retre homenatge als milers de damnificats per aquesta malaltia laboral. Article d'opinió de Anna Besora, vídua d'un dels afectats.

- Lliurament de guardons del vuitè concurs de pessebres: L'Associació Veïnal del Barri del Centre va fer públic els premiats a l'edició del 2017, amb més participants i treballs de millor qualitat. Article d'opinió de Mercè Carbonell, membre del jurat.

- Concursos i tradicions gavanenques: El Centre d'Estudis de Gavà organitza entre febrer i abril la sisena edició del curs d'història de la ciutat. La mateixa entitat i el col·lectiu La Mata de Jonc estrenen un concurs de vídeos del municipi a vista de dron i els organitzadors dels Tres Tombs ultimen els preparatius de l'edició d'enguany, que es farà el 4 de març.


Podeu llegir la revista en pdf aquí.