Gavà

Notícia

Ja ha sortit L'Eramprunyà de març

  • Portada del número 170 de la revista L'Eramprunyà
El número 170 (març de 2018) de L'Eramprunyà, la revista mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer. 

Hi destaquen les següents informacions:

- La Generalitat reactiva l'ampliació de l'Hospital de Viladecans aturada pel 155 de PP, C's i PSC: El govern català adjudica les obres que el cop d'estat de Rajoy havia deixat immobilitzades. La paralització des de Madrid de 16 milions d'euros per a Urgències va causar col·lapses per la grip.

- Amonestació administrativa a l'alcaldessa per negar-se a fer públic els comptes del grup municipal socialista: La Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) estima la reclamació presentada per un ciutadà que, fent ús del dret que li concedeix la llei, va demanar conèixer els comptes públics de tots els grups polítics de l'Ajuntament de Gavà entre el 2011 i el 2016. Només PSC i PP s'hi van negar i ara hauran de lliurar la documentació.

- Entrevista a Martí Soler, fundador i impulsor del grup Sonaquetomba: El música local explica la història, el present i els projectes de futur d'aquesta banda de percussió que s'ha convertit en la banda sonora de la ciutat quan hi ha festa al carrer.

- Esquerra escolta les problemàtiques de la comunitat local gitana i hi busca solucions: El diputat d'ERC al Parlament, Jordi Albert, es va reunir amb Juan Antonio Heredia, autor d'un estudi sobre el col·lectiu per estudiar futures accions. Alhora, el grup municipal va presentar al Ple de febrer dues propostes per millorar el grau d'alfabetització i escolarització dels integrants de la comunitat.

- L'alcaldessa aprova un pla urbanístic a la platja mentre diu que vetlla per la natura: El govern local va donar llum verda, al febrer, al projecte per construir habitatges d'alt estànding a Llevant Mar, mentre gasta més diners públics en campanyes i exposicions per fer propaganda sobre polítiques sostenibles que no aplica.

- L'AMPA del col·legi Jacme March celebra el dia de les dones: L'associació de mares i pares d'alumnes del centre organitzarà el proper 11 de març la novena edició de la trobada, amb marxa a peu fins a la platja, amb la que commemora la jornada mundial de reivindicació dels drets de les dones.

Articles d'opinió de Cati Calle, presidenta de l'AMPA de l'Escola Jacme March, Jaume Grau, llicenciat en Bilogia, ecologista i decreixentista i Rafael Soriano, membre de l'executiva d'ERC-Gavà i exsecretari general de FEMCA-UGT del País Valencià.

Podeu llegir la revista en pdf aquí.