Gavà

Notícia

Ja ha sortit L'Eramprunyà de maig

  • Portada del número 172 de la revista L'Eramprunyà
El número 172 (maig de 2018) de L'Eramprunyà, la revista mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer. 

Hi destaquen les següents informacions:

- Resum de la 65ena edició de la Fira d'Espàrrecs: El diputat d'ERC al Parlament, Jordi Albert, es va reunir amb representants dels pagesos i d'entitats locals i, posteriorment, va traslladar a la Generalitat les problemàtiques que li van plantejar. 

- Clam majoritari per la llibertat dels presos polítics: Regidors i exregidors del PSC, ICV, Podem, EUiA, PDeCAT, Demòcrates i ERC signen un manifest de suport i exigeixen a l'estat espanyol respecti els drets civils i democràtics.

- Entrevista a Pili Melero: La  presidenta de la Coordinadora d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de les escoles públiques de Gavà defensa el model educatiu cohesionador i integrador de Catalunya.

- L'Ajuntament de Gavà dona suport al manifest cívic per unes pensions dignes: El Ple d'abril va aprovar una moció presentada per ERC, Demòcrates, el PDeCAT, PSC i C's on es dona suport al text redactat per la plataforma local per unes pensions dignes. Gavà Sí Se Puede va votar a favor de la declaració i el PP es va abstenir en solitari.

- La Diputació i l'AMB fan realitat propostes d'ERC per millorar el transport i el llegat arqueològic: Els dos projectes formaven part de l'acord amb el govern local per aprovar el pressupost del 2017. Es tracta de la reducció del temps de pas dels busos de les línies entre Gavà i la Ciutat de la Justícia, finançat amb fons de la Diputació, i del pla de conservació de les restes romanes de Can Valls de  la Roca, que paga l'Autoritat Metropolitana de Barcelona.

- Lliurament de guardons per promoure el patrimoni local: El Centre d'Estudis ha reconegut als guanyadors i participants a la primera edició del concurs Gavà a vista de dron i els de la tercera dels Premis Descobrim Gavà. En l'organització d'aquests certamens hi han participat també el col·lectiu La Mata de Jonc, els Amics del Museu i Òmnium Cultural.

Podeu llegir la revista en pdf aquí.