Gavà

Notícia

ERC-Gavà es congratula de la decisió de la Generalitat de mantenir dues línies de P3 a l'escola Marcel·lí Moragas

  • Integrats de la comunitat educativa de l'escola Marcel·lí Moragas, durant una de les seves accions per defensar l'escola pública de qualitat.
ERC-Gavà es congratula de la decisió del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de mantenir dues línies de P3 a l'escola Marcel·lí Moragas per al proper curs 2018-2019.

En el període de preinscripció, aquest centre públic de la ciutat va oferir una única línia, però l'arribada de nous alumnes fora de termini i l'opció de disposar de places lliures per fer matriculacions durant el curs escolar (matrícula viva) han permès recuperar la segona, que ja hi existia.

El nou titular del departament, el conseller Josep Bargalló (ERC), compleix així amb la demanda de la comunitat educativa del col·legi, a la que Esquerra ha donat sempre suport des de Gavà.

L'existència de dues línies comportarà una baixada de la ràtio d'alumnes per classe a 18 infants per grup de P3, la qual cosa suposa un benefici per als estudiants, els pares i els professors del centre i ajuda també a millorar la qualitat de l'ensenyament a l'escola.

ERC-Gavà defensa que s'ha de seguir potenciant l'ensenyament públic a la ciutat i aprofitar l'actual davallada de la natalitat per donar més protagonisme a aquests centres, revertir la injusta imatge negativa generada els darrers anys en alguns sectors de la població i avançar cap a un model educatiu més cohesionador i igualitari.