Gavà

Notícia

Les obres del nou Hospital de Viladecans començaran dilluns vinent

En una reunió celebrada avui a l'Hospital de Viladecans, presidida per la consellera de Salut, Alba Vergés, el Departament ha anunciat formalment que les obres del nou hospital començaran dilluns vinent.

L'anunci s'ha fet després de superar l'aturada provocada per la intervenció del govern de la Generalitat arran de l'aplicació de l'article 155, i d'uns litigis plantejats per l'empresa licitant que va perdre el concurs per fer les obres.

A la reunió hi han assistit els membres de la direcció de l'hospital de Viladecans, i diversos representants territorials de la zona.

Amb aquest anunci es culmina el compromís adquirit el 2015 per la Generalitat de dignificar l'hospital i millorar els serveis sanitaris a la zona de Gavà, Viladecans, Castelldefels, Begues i Sant Climent.

El compromís de construcció d'aquest nou Hospital es va aconseguir gràcies a la intensa pressió ciutadana en el marc de la plataforma Salvem l'Hospital de Viladecans, i a la intervenció de les seccions locals d'ERC de Gavà, Viladecans, Castelldefels, Begues i Sant Climent.