Gavà

Notícia

Trobada de la diputada d'ERC al Parlament, Najat Driouech, amb la comunitat musulmana de Gavà

  • Najat Driouech i Badr Bourbah, al centre, amb els tres regidors d'ERC-Gavà i representants de la comunitat musulmana local, durant la trobada a la sala d'actes de la Torre Lluch.
La diputada d'ERC al Parlament, Najat Driouech Ben Moussa, va visitar ahir dilluns Gavà per mantenir una trobada amb representans de la comunitat musulmana de la ciutat. A la reunió, celebrada a la sala d'actes de la Torre Lluch, hi van participar també els tres regidors municipals d'Esquerra, Albert Massana, Marta Jiménez i Andreu Pérez.

Durant la trobada es van comentar les diferents problemàtiques d'aquesta comunitat amb l'objectiu de canalitzar-les des de l'Ajuntament i el Parlament. Els assistents, entre qui hi havia el president del col·lectiu musulmà local, Badr Bourbah Yousfi, van mostrar la seva voluntat d'implicar-se més en la xarxa social gavanenca sense renunciar, com la resta de ciutadans, a la seva cultura pròpia.

En aquest sentit, es va parlar de com augmentar la participació dels musulmans en les activitats de les associacions locals i en les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (Ampes) de les escoles. També es van comentar les dificultats econòmiques que pateixen molts immigrants i es va debatre sobre com facilitar-ne la integració social.

De la reunió en va sorgir la necessitat de fer-ne una altra ben aviat, amb més membres de la comunitat, especialment dones i joves, per tal d’implicar-los més en la vida col·lectiva local i millorar les seves perspectives d’integració laboral.