Gavà

Notícia

ERC-Gavà demana acabar amb la impunitat de les infraccions d'aparcament al carrer de Lluís Borrassà

  • Un carret de nen davant d'una filera de cotxes aparcats damunt la vorera del carrer de Lluís Borrassà, que impedeixen el seu pas.
Veïns del carrer de Lluís Borrassà i dels voltants, al barri de Can Ribes de Gavà, han denunciat de nou els problemes que suposa per als vianants l'aparcament reiterat de cotxes damunt les voreres d'aquesta via.

Les infraccions es concentren a la banda Castelldedefels del carrer, tant de nit com de dia, i afecten especialment el pas de la gent gran, els carrets de nens (com es pot veure a la fotografia adjunta), les persones amb mobilitat reduïda i, fins i tot, han arribat a impedir l'accés a l'entrada de casa d'algún dels habitants.

Aquesta situació s'arrossega des de fa anys i Esquerra ja va registrar una pregunta escrita, denunciant els fets, el 26 de juliol del 2017, però el govern municipal encara no l'ha respost. Davant d'això, ERC va presentar una proposta al Ple del passat 25 d'octubre demanant el nombre de multes imposades els darrers dos anys en aquest carrer per les vulneracions de l’ordenança que regula l'aparcament a la via pública.

També es demanava si els vehicles sancionats pertanyen a les mateixes persones i que s'adoptin les mesures oportunes per acabar amb aquestes conductes incíviques.

La resposta del govern socialista fou que, durant el període requerit, s'han imposat 79 sancions en aquest via per aparcar damunt la vorera, de les quals hi ha reincidència en tres casos.

Unes xifres que, segons el parer d'Esquerra, no expliquen les raons per les quals es manté el problema i tampoc aporten cap solució real i concreta als afectats.

Podeu llegir el text íntegre del prec aquí.