Gavà

Notícia

ERC demana recuperar les patrulles conjuntes a l'estiu entre Mossos d'Esquadra i Policia Municipal al barri de Gavà Mar

  • Patrulles conjuntes de Mossos d'Esquadra i Policia Local.
A la darrera reunió de la Junta de Seguretat Local de Gavà, celebrada el 6 de novembre, es va informar d'un augment a la ciutat, en el darrer any, de l'índex global de criminalitat, amb els furts a l'interior dels vehicles com un dels problemes destacats.

Atès que bona part d'aquests robatoris es cometen els mesos d'estiu a Gavà Mar, aprofitant que la gent s'està banyant i deixa el cotxe aparcat al barri, ERC va presentar una proposta al Ple del passat 29 de novembre, on demanava al goven local (PSC i Demòcrates) recuperar les patrulles conjuntes per la zona entre agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal.

Aquesta iniciativa va deixar de fer-se l'estiu d'enguany, però es manté a l'èpòca nadalenca al nucli urbà, en el marc de la denominada Operació Grèvol, evidenciant que dóna bons resultats.

L'equip de govern va admetre que l'índex de criminalitat a la ciutat ha augmentat un 4,5% el darrer any. També va indicar que ambdós cossos policials col·laboren exemplarment i ho seguiran fent, però no es va comprometre, de moment, a recuperar les patrulles conjuntes d'estiu a Gavà Mar.

Podeu llegir el text íntegre de la proposta aquí.