Gavà

Notícia

ERC-Gavà lluitarà contra l'atur amb llocs de treball qualificats i ben pagats des de l'economia sostenible

ERC-Gavà va presentar ahir les propostes del programa de govern per lluitar contra l’atur, sobretot el juvenil, mitjançant l’economia sostenible.

L'alcaldable, Albert Massana, va explicar que des d'ERC-Els Verds-Poble Unit volem una economia d’alt valor afegit que generi llocs de treball qualificats i ben pagats i que, atesa l’excepcional situació de Gavà, aprofiti les sis grans potencialitats de la ciutat: tecnologia, cooperativisme, economia social, agricultura, comerç, cultura i turisme.

- Tecnologia: Aprofitarem les sinèrgies amb el veí campus de la UPC a Castelldefels per ubicar a Can Torelló un espai per a start-ups i fomentarem la instal·lació al municipi d’empreses de robòtica 5.0

- Cooperativisme i economia social: Cal orientar l’activitat de la recuperada Unió de Cooperadors, a la Rambla Casas, cap a l’autoempresa i, sobretot, cap a iniciatives de marcat caràcter social i integrador que permetin dotar de sortides laborals col·lectius amb problemes de discapacitació física, intel·lectual o social.

- Agricultura: Volem treure el màxim rendiment del potencial del Parc Agrari, considerant l’activitat agrícola, de proximitat i ecològica, com un motor econòmic productiu i de creació de llocs de treball especialitzats.

- Economia cultural:
Volem aprofitar les sinèrgies derivades de l’establiment a Gavà de companyies teatrals com La Roda Produccions, així com l’existència de ciutadans especialitzats en tècniques artístiques que ara treballen en equipaments de Barcelona.

- Comerç de proximitat: Facilitarem els tràmits per obrir o mantenir negocis locals i atraurem i fidelitzarem els clients amb temps gratuït de pàrquing amb vals de compra durant tot l’any.

- Turisme cultural: Aprofitarem el gran patrimoni històric de la ciutat per promocionar-lo a escala nacional i internacional, fent difusió a nivell intern i extern, participant a les diferents xarxes museístiques i promovent projectes adreçats al turisme de qualitat.

Podeu veure el vídeo del candidat a l'alcadia fent un resum d'aquestes actuacions aquí.

#EsquerraRepúblicaGavà
#AlbertMassanaGavà

Podeu veure totes les nostres propostes per Gavà en aquests enllaços:

http://locals.esquerra.cat/gava/programa-electoral
https://youtu.be/HgXfqbNwo-s