Gavà

Notícia

Ja ha sortit L'Eramprunyà de juny

  • Portada del número 184 de la revista L'Eramprunyà
El número 184 (juny de 2019) de L'Eramprunyà, la publicació mensual que edita ERC-Gavà, ja ha sortit al carrer. 

Hi destaquen les següents informacions:

ERC ja és segona força a Gavà: Esquerra assoleix el millor resultat a unes eleccions municipals, des del 1979, amb 3.608 vots i 4 regidors. Els republicans guanyen un 64% de suport ciutadà respecte el  2015 i lideraran l'oposició al govern socialista. Articles d'opinió d'Albert Massana, portaveu del grup municipal i de Josep Campmany, president d'ERC-Gavà i conseller nacional.

- La pressió d'ERC aconsegueix gàbies i pinso pel control de les colònies de gats: Esquerra va denunciar al Ple de maig l'incompliment, per part del govern municipal, del conveni signat amb una entitat animalista. Article d'opinió de Miquel Roselló, regidor electe d'ERC-Gavà.
 
- Entrevista a Aina Ruzafa i Rocío del Moral: Les guanyadores de l'edició d'enguany del programa Talent a les Aules, on han participat 1.600 estudiants de Secundària de Viladecans i Gavà, expliquen el seu projecte per aprofitar els recursos del Parc Agrari en la fabricació d'un filament biodegradable per impresores 3D i, alhora, contractar fins un 70% de persones amb capacitats diferents en un centre especial de treball.

- Esquerra demana garantir la separació de poders renovant el sistema judicial: La declaració institucional presentada al Ple de maig va ser rebutjada pels vots en contra del PSC, Cs i PP. Article d'opinió de Marta Jiménez, regidora d'ERC-Gavà.

- El líder de Jethro Tull visita als seus fans gavanencs: Un centenar d'integrants de l'associació local de tullians es van trobar el 22 de maig al Casal American Lake amb Ian Anderson, compositor i flautista de la mítica banda de rock. La inèdita reunió es va celebrar a petició de l'artista escocès. Article d'opinió d'Albert Villanueva, fundador de l'Associació de Seguidors de Jethro Tull de Gavà.

Podeu llegir el pdf de la revista aquí.