Gavà

Notícia

ERC-Gavà aprova l’executiva per al mandat 2019-2023, amb Josep Campmany com a president i la inclusió dels quatre regidors electes

  • Els integrants de l'executiva i un grup de militants, durant l'assemblea d'avui.
ERC-Gavà ha aprovat avui, en una assemblea general, l’executiva local per al mandat 2019-2023. Els militants han votat per unanimitat donar suport a l’única candidatura presentada, encapçalada per qui ha estat el president els darrers quatre anys, Josep Campmany i Guillot.
 
Doctor en Ciències Físiques, investigador al sincrotró ALBA (un projecte català de recerca científica d’àmbit internacional), president del Centre d’Estudis de Gavà i historiador amb nombrosos llibres publicats sobre el municipi, Campmany va ser regidor i, actualment, és conseller nacional d’Esquerra.
 
Com a novetat destacada, els quatre regidors escollits a les eleccions del passat 26 de maig s’integren a l’executiva, per aconseguir una coordinació encara més eficient amb el grup municipal, que liderarà, per primer cop, l’oposició al govern local socialista.
 
Així, Albert Massana serà el portaveu municipal, Marta Jiménez estàrà al capdavant de la secretaria de política local, Miquel Roselló a la d’afers socials, animalisme i mediambientals i Montserrat Arnau a la d'impuls econòmic i cultural. La resta de l’executiva la formen Andreu Pérez i Eveli Villuendas (organització), Jordi Parera (finances), Mireia Villuendas (dones), Marc Solina (portaveu de Jovent Republicà) i Albert Ollés (comunicació). 
 
A l’assemblea s'ha fet també balanç de la feina feta durant els darrers quatre anys, que ha acabat donant a ERC el millor resultat en unes eleccions municipals a Gavà, amb 3.608 vots, 4 regidors i un augment de suport ciutadà del 64% respecte als comicis del 2015. Gràcies a tot això, Esquerra ja es segona força a la ciutat i l’única alternativa viable al govern socialista.