Girona

Notícia

La gala dels Premis Enderrock de la Música Catalana se celebrarà dijous 8 d'abril a l'Auditori de Girona

L’acte es durà a terme amb un protocol sanitari del 50% d’aforament i amb testos d’antígens a tots els artistes que pugen a l’escenari

A les 19h del dijous 8 d’abril, els presentadors habituals dels Premis Enderrock, els actors Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, donaran el tret de sortida a la XXIII edició dels Premis de la Música Catalana que se celebraran, com els darrers anys, a l’Auditori de Girona. Enguany el certamen se celebrarà amb estrictes mesures sanitàries, que obligaran a un màxim del 50% d’aforament i amb el públic separat per butaques. A més, es realitzarà un cribratge de 300 testos d’antígens a tots els artistes que actuen, els premiats i nominats, mitjans i personal tècnic i d’organització. 

La cita s’ha presentat a l'Auditori de Girona amb els organitzadors i el vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats. "És un orgull per Girona i per les gironines i els gironins que la nostra ciutat sigui la capital de la música catalana", assegura Ayats, que remarca que "Girona i l’Auditori son i han de ser un referent al mapa musical català i estatal a través de la innovació, de les estrenes, de les coproduccions i de les actuacions úniques”.

Per més informació feu clic aquí