Gràcia

Notícia

Esquerra Republicana, 1a força a Gràcia · 15.986 Gràcies!

  • Esquerra Republicana, primera força a Gràcia el 10-N
HEM TORNAT A GUANYAR A CATALUNYA!
HEM TORNAT A GUANYAR A BARCELONA!
HEM TORNAT A GUANYAR A GRÀCIA!


MOLTES GRÀCIES A TOTHOM‼

Hem tornat a ser la primera força tant al Congrés com al Senat! Hem tornat guanyar unes eleccions espanyoles a Catalunya! Per tercer cop guanyem a Barcelona aquest 2019! I ha quedat palès que Gràcia és Republicana, hem guanyat a tots els barris del districte!

Volem agrair la confiança que els graciencs i gracienques han tornat a dipositar en la nostra formació política, 15.986 gràcies!  Amb el vostre suport hem assolit el 24,42 % dels vots, fent que Esquerra Republicana de Catalunya sigui la primera força al districte de Gràcia!

Tal com dèiem a la campanya electoral, hem tornat més forts i més fortes! Si l’Estat espanyol va sentenciar el 14 d’octubre l’independentisme, aquest passat diumenge ho hem fet els catalans i les catalanes a les urnes. Unes urnes que vam omplir de drets i llibertats, d’autodeterminació, de justícia, d’amnistia, d’independència i de República Catalana! Unes urnes que demanen, un cop més, una solució política a través del diàleg, no una solució policial ni judicial.
 
Ha estat una curta però intensa campanya electoral, en què hem assistit a tres actes de caràcter nacional, hem participat a dues jornades de macroparades fetes arreu del territori, 6 jornades amb parada informativa a diversos indrets de Gràcia, l’acte central del districte al Centre Artesà Tradicionàrius, diversos dies d’encartellada i de col·locació de polipropilens, i una llarga jornada electoral.
 
I totes aquestes activitats han estat possibles gràcies a tots vosaltres, a tot l'esforç i dedicació de la militància del casal Francesc Macià! Moltes gràcies!
 
També volem agrair al gairebé un centenar d’apoderats i apoderades que vau vetllar pel bon funcionament de la Jornada Electoral. Moltes gràcies!


Toni López
President d'Esquerra Republicana-Gràcia